PROCES

The gold of Festos je extra panenský olivový olej mimořádné kvality odrudy koroneiki z plání Mesary na Krétě.

Výroba olivového oleje je prováděna výhradně mechanickými prostředky od sběru oliv po extrakci za studena.

Skladování na suchém místě při teplotách mezi 10°C až 30°C, mimo dosah přímého slunečního záření.

výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota: 3389 kJ/824 kcal

Tuky: 91,6 g - z kterých jsou:

  • nasycené mastné kyseliny: 15,17 %
  • mononenasycené mastné kyseliny: 77,73 %
  • polynenasycené mastné kyseliny: 7,1 %

Sacharidy: 0 g - z toho cukry: 0 g

Bílkoviny: 0 g

Sůl: 0 g

Maximální hodnoty:

  • kyselost: <0,5
  • Peroxid: 8,3
  • K 270: 0,13
  • K 232: 1,89
  • ΔK: -0,002